Форум о недвижимости

Форум о недвижимости

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 20.09.2026 - 15:22:47
Страницы:  1  

Які термопанелі вибрали для Брюховичів?

СообщениеАвтор

Я бачив декілька фасадів з різними утеплювачами — де-то EPS, де-то мінеральна вата. На якому объекті встановлені саме термопанелі з полімер-цементною плиткою, і як вони себе показали?

-------------------------------------------------
Никогда не говори никогда

Wanderer Dnepr

Хранитель мудрости

Статистика:
15.09.26 - 21:46:28 Сообщение # 1
RE: Які термопанелі вибрали для Брюховичів?

Цитата:
Я бачив декілька фасадів з різними утеплювачами — де-то EPS, де-то мінеральна вата. На якому объекті встановлені саме термопанелі з полімер-цементною плиткою, і як вони себе показали?
Термопанелі з полімер-цементною плиткою — це дійсно цікава комбінація, тому що плитка більш стійка до механічних пошкоджень, ніж звичайний керамограніт. Коли ти комбінуєш це з утеплювачем вже на виробництві, результат справді виходить якісним. Полімер-цементна плитка має більш грубу поверхню, що дає кращу адгезію і більш природний зовнішній вигляд.

-------------------------------------------------
Этот профиль взломан ким-то лохом!!!!!!!

Sven™

Хранитель мудрости

Статистика:
15.09.26 - 22:04:12 Сообщение # 2

На конкретному об'єкті в Брюховичах виглядає, що використано панелі з полімер-цементною плиткою зверху й EPS утеплювачем всередині, що дає щільний 'пиріг'. Люди на форумі коментують, що така комбінація краще гасить холод і не дає містків холоду в стиках, ніж сам пінопласт плюс облицювання окремо. Це означає, що як влітку, так і взимку теплотехніка фасаду працює більш ефективно. Мені цікаво було дізнатися про цей проект, тому що я також розглядав подібне рішення для свого будинку. Якщо тебе цікавить більше деталей, є доступна інформація про цей конкретний проект. https://royalfasade.ua/gotovye-raboty/proiekt-507-budynok-smt-briukhovychi/

Marina235

Хранитель мудрости

Статистика:
15.09.26 - 22:55:16 Сообщение # 3
Вибір столу для вітальні : Предыдущая темаСледующая тема: Студія для YouTube контенту
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: MyBB Group 2.33