Форум о недвижимости

Форум о недвижимости

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 06.10.2026 - 16:46:55
Страницы:  1  

Що замінити на Discovery 2

СообщениеАвтор

Хочу привести до ладу Discovery 2. З чого почати пошук запчастин? Машина вже не нова, і список того, що хотілося б замінити, поступово росте. Не критично, але є втулки, елементи підвіски, деякі ущільнення та ще кілька дрібниць. Не хочу купувати все підряд, тому думаю спочатку скласти список за каталожними номерами. Нормальний підхід?

Фотина •

Хранитель мудрости

Статистика:
20.09.26 - 17:55:44 Сообщение # 1
RE: Що замінити на Discovery 2

Так буде навіть правильніше. Я б розділив усе на три групи: те, що треба міняти терміново, те, що можна зробити найближчим часом, і те, що просто варто мати на контролі. А вже для кожної позиції підбирав би конкретну деталь. На Discovery 2 особливо не варто орієнтуватися тільки на загальний опис типу «для підвіски».

GRANDEDION •

Хранитель мудрости

Статистика:
20.09.26 - 18:24:32 Сообщение # 2

Мав майже таку саму історію. Спочатку хотів одразу набрати багато деталей, але в результаті зупинився на конкретному списку після огляду машини. Потім шукав кожну позицію окремо та звіряв номер. Ось розділ саме для Discovery 2: https://britparts.net/discovery-2/ Для мене такий спосіб виявився найменш нервовим.

Лелик •

Хранитель мудрости

Статистика:
20.09.26 - 19:05:00 Сообщение # 3
◄ Керамічні обігрівачі : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: MyBB Group 2.33