Форум о недвижимости

Форум о недвижимости

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 08.04.2026 - 18:11:12
Страницы:  1  

купити Фітинг під зварювання

СообщениеАвтор

Доброго вечора, шановні. Збираю гідравліку для преса, робочий тиск пристойний. Хочу зробити магістраль на зварюванні, щоб гарантовано ніде не 'сіфонило'. Підкажіть, які фітинги під зварювання краще шукати, щоб метал був якісний і геометрія не підвела?

-------------------------------------------------
Я бы изменил этот мир, но Бог не дает исходник

delomelodav

Хранитель мудрости

Статистика:
07.04.26 - 00:18:32 Сообщение # 1
RE: купити Фітинг під зварювання

На високий тиск зварювання — це єдиний правильний варіант. Різьба з часом може послабитись, а зварний шов вічний. Головне — не бери тонкостінку, вона веде себе нестабільно під нагрівом. І дивись, щоб стики були підготовлені під аргон, без фарби та бруду.

-------------------------------------------------
Авиакассы ,

TaniRo

Хранитель мудрости

Статистика:
07.04.26 - 01:12:39 Сообщение # 2

Цитата:
На високий тиск зварювання — це єдиний правильний варіант. Різьба з часом може послабитись, а зварний шов вічний. Головне — не бери тонкостінку, вона веде себе нестабільно під нагрівом. І дивись, щоб стики були підготовлені під аргон, без фарби та бруду.
Пов поводу металу — це свята правда. Якщо візьмеш занадто дешеву сталь, її при зварюванні 'потягне', і вся геометрія піде шкереберть. Я перепробував купу варіантів, поки не знайшов нормальних постачальників. Зараз навіть не морочусь, беру перевірені позиції, наприклад, ось тут придивлявся нещодавно: https://fiting.top . Там товщина стінки реально відповідає заявленій, і сталь без раковин, шов лягає ідеально.

Envoy

Хранитель мудрости

Статистика:
07.04.26 - 01:50:35 Сообщение # 3
Плавники : Предыдущая темаСледующая тема: Обучение различению типов металлолома
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: MyBB Group 2.33