Форум о недвижимости

Форум о недвижимости

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.05.2026 - 16:48:57
Страницы:  1  

Якісний кронштейн без корозії

СообщениеАвтор

Хтось стикався з тим що кронштейн Starlink починає іржавіти після зими? Встановив тарілку навесні на дешевому кріпленні і вже через рік метал виглядає не дуже. Хочу замінити на щось якісніше але не знаю на що звертати увагу щоб наступне кріплення прослужило довго без проблем з корозією.

-------------------------------------------------
Гаражное (авторское, домашнее) вино. Многие вина - лауреаты фестивалей. Доставка.

Игорь_Дн

Хранитель мудрости

Статистика:
13.05.26 - 11:36:13 Сообщение # 1
RE: Якісний кронштейн без корозії

Корозія на дешевих кронштейнах — дуже поширена проблема і ви не перший з таким питанням. Різниця між дешевим і якісним кріпленням зазвичай саме в обробці металу. Шукайте кронштейни з гарячим цинкуванням або анодованим алюмінієм — вони набагато краще переносять вологу, сіль і перепади температур. Також важливо щоб всі кріпильні елементи — болти, гайки, шайби — теж були з нержавіючої сталі а не просто оцинковані.

-------------------------------------------------
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Абориген

Хранитель мудрости

Статистика:
13.05.26 - 11:57:04 Сообщение # 2

Цитата:
Корозія на дешевих кронштейнах — дуже поширена проблема і ви не перший з таким питанням. Різниця між дешевим і якісним кріпленням зазвичай саме в обробці металу. Шукайте кронштейни з гарячим цинкуванням або анодованим алюмінієм — вони набагато краще переносять вологу, сіль і перепади температур. Також важливо щоб всі кріпильні елементи — болти, гайки, шайби — теж були з нержавіючої сталі а не просто оцинковані.
Я замінював кронштейн з тієї ж причини і при виборі нового вже дивився на матеріали дуже уважно. Знайшов якісний варіант через кронштейн старлінк — взяв анодований алюмінієвий з нержавіючим кріпленням. Вже пройшла одна зима і літо — виглядає як новий, жодних слідів корозії. Різниця з попереднім дешевим варіантом одразу відчутна і по якості матеріалу і по тому як все зібрано. Економити на кронштейні точно не варто — потім обійдеться дорожче.

Guitar-Master

Хранитель мудрости

Статистика:
13.05.26 - 12:56:53 Сообщение # 3
Долговечность материалов гарантия : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: MyBB Group 2.33