Форум о недвижимости

Форум о недвижимости

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.05.2026 - 17:45:03
Страницы:  1  

Імплантація зубів під ключ

СообщениеАвтор

Хочу розібратись в темі імплантації зубів — давно вже думаю про це, але весь час відкладаю. Не розумію з чого взагалі починати: спочатку консультація, потім знімки, чи можна одразу щось конкретне дізнатись про свою ситуацію? І скільки в середньому займає весь процес від першого візиту до готового результату?

Mademoiselle Chatte

Хранитель мудрости

Статистика:
15.05.26 - 21:50:53 Сообщение # 1
RE: Імплантація зубів під ключ

Все починається з консультації і прицільного знімка або комп'ютерної томографії — без цього лікар просто фізично не зможе сказати що і як робити в конкретно вашому випадку. Обсяг кістки, стан сусідніх зубів, загальна картина — все це вирішує і метод, і строки. Якщо кістки достатньо і протипоказань немає — класична імплантація займає від кількох місяців до півроку з урахуванням приживлення імпланта і встановлення коронки. Якщо потрібна підсадка кістки — строки можуть бути довшими. Не лякайтесь цих цифр, бо більшу частину цього часу ви просто чекаєте поки все приживається, без якихось процедур.

-------------------------------------------------
My business association with a company offering embossed business cards is one of the best affiliations that I have done.

emer50isco

Хранитель мудрости

Статистика:
15.05.26 - 22:15:54 Сообщение # 2

Я сама довго збирала інформацію перед тим як наважитись. Перший крок — це справді консультація, і на ній вже стає зрозуміло конкретно ваша ситуація. Я знайшла непогану інформацію по всьому процесу ось тут: https://sdental.com.ua/service/dental-implantation — там досить детально пояснено етапи і що від чого залежить. Після консультації у мене вже не було відчуття що це щось страшне і незрозуміле, навпаки — стало набагато спокійніше. Весь процес у моєму випадку зайняв близько чотирьох місяців, і я дуже рада що не відкладала далі.

Tanat19

Хранитель мудрости

Статистика:
15.05.26 - 23:04:14 Сообщение # 3
Обзавелся чапами, подскажите плз : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: MyBB Group 2.33