Форум о недвижимости

Форум о недвижимости

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.06.2026 - 17:33:23
Страницы:  1  

Робота та залежність від ігор

СообщениеАвтор

Привіт всім. У мене складна ситуація - мій колега по роботі явно грає в азартні ігри, і це впливає на його роботу. Він часто приходить розбитим, помилкується, проводить час на телефоні під час роботи. Це почало впливати і на мою роботу, тому що мені доводиться перепроектувати його помилки. Як мені це взяти у виробництво без того, щоб дискримінувати його?

S-h-u-r-i-k

Хранитель мудрости

Статистика:
19.06.26 - 08:34:28 Сообщение # 1
RE: Робота та залежність від ігор

Це складна навіть з точки зору відносин на роботі. З однієї сторони, це його особисте питання, але з іншої - це впливає на якість роботи та на тебе. Перш за все, не кажи йому, що ти думаєш про його залежність - це може бути образливо і буде контрпродуктивно. Замість цього, фокусуйся на роботі. Якщо помилки впливають на твою роботу, звернись до керівництва з конкретними факторами про якість роботи. Твій колега має право на приватність, але компанія має право очікувати якісну роботу. Більшість компаній мають програми допомоги працівникам для подібних ситуацій. Можливо, керівництво зможе запропонувати йому допомогу без того, щоб ставити його на поклін.

-------------------------------------------------
Если ребенка вовремя не отучить врать - то из него вырастит полетический деятель

Victor the Winner

Хранитель мудрости

Статистика:
19.06.26 - 08:58:55 Сообщение # 2

Я був у подібній ситуації на роботі. Я побачив колегу, який явно боровся з якоюсь проблемою, і це впливало на його роботу. Я спочатку намагався не втручатися, но помилки почали накопичуватися. Я розмовляв з керівником приватно про те, що якість роботи знизилася, й запитав, чи він знає, що трапляється. Керівник виявився дуже розумним і м'яким у цьому. Він розмовляв з моїм колегою приватно, запропонував йому програму допомоги працівників, включаючи консультації. Мій колега поступово розповів про свою залежність від азартних ігор. Йому було надано гнучкий графік для лікування. Він звернувся до центру, який спеціалізується на такі ситуаціях, і це дійсно допомогло йому. Я рекомендую, щоб ви розмовляли з керівником про качество роботи, й дозвольте їм взяти на себе обов'язок запропонувати допомогу. Якщо твій колега готовий, вкажите на цей ресурс: https://health-medical.com.ua/poslugi/likuvannya-ludomanii/. Робоче місце не повинно стати причиною залежності, але й залежність не повинна зруйнувати кар'єру.

-------------------------------------------------
Best regards,Mr.TREx

Mr.TREx

Хранитель мудрости

Статистика:
19.06.26 - 09:57:53 Сообщение # 3
Імплантація зубів під ключ : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: MyBB Group 2.33